Postbus 118                                                          +31 36 5235330                                                       Info@steijger.com

3890 AC Zeewolde

Nederland


Bellen E-mail Post


        Ontwerp: © 1999 - 2016 Steijger Communications BV


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact

PR met resultaat

Als officieel leverancier van nieuws beschikt EZPress over de juiste sourcecodes waardoor het bericht meteen wordt opgenomen in Google News en Google Alerts en ook in Google Search zal verschijnen. Natuurlijk is het bericht meteen zichtbaar op EZPress Today’s News waar het is voorzien van het Social Media dashboard, zodat doorplaatsingen een fluitje van een cent zijn. En dan is het afwachten, altijd spannend.  indien het bericht door de media wordt opgepakt, krijgt de klant de knipsels automatisch toegezonden !


–Cees Steijger

De economie loopt terug. Alle bedrijven houden hun budgetten tegen het licht. Marketingbudgetten sneuvelen dikwijls het eerst. Van anticyclisch marketing hebben velen nog nooit gehoord en het gebeurt ook nauwelijks. Doet er ook niet toe, want bezuinigd zal er worden. En dan komt al gauw de vraag welke bestedingen aan marketing het hoogste rendement opleveren. Wij maken de keuze makkelijk: PR met resultaat!


     PR heeft nu eenmaal de beste kansen voor een budget-aanpak. PR werkt het beste met nieuws. Het gaat er dan wel om dat dit nieuws interessant is, zodat de journalist die per dag vele persberichten ontvangt er ook iets mee gaat doen. Het nieuws moet wel relevant zijn, dus de lezer moet er iets aan hebben. Het  moet zogezegd toegevoegde waarde hebben. Met op resultaat gerichte PR helpen wij de klant daarbij. Hoe gaat dat in zijn werk? In de regel heeft de klant al zelf een opzet voor een bericht gemaakt, maar nu? SteijgerComm komt dan in actie. Wij zorgen ervoor dat het bericht geschikt wordt gemaakt voor distributie. Dat betekent dat er soms geredigeerd moet worden, of een enkele keer moet het bericht herschreven worden. Er komt een pakkende kop boven en we adviseren over een eventuele illustratie, de timing en de mediakeuze. Wanneer het persbericht oké is, gaat het via EZPress in de distributie.Voor onze klant Currence verspreidde wij op vrijdag 25 januari een persbericht onder de financiële pers in Nederland. Het bericht werd prompt door zowat alle landelijke media opgepakt: van NU.nl tot Telegraaf, ANP, Volkskrant, BNR en de omroepen.

Fraai voorbeeld van op resultaat gerichte PR! Ook iets voor u?


Klik dan hier

Terug naar Blogoverzicht