Postbus 118                                                          +31 36 5235330                                                       Info@steijger.com

3890 AC Zeewolde

Nederland


Bellen E-mail Post


        Ontwerp: © 1999 - 2016 Steijger Communications BV


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact

It giet oan...!

     Moraal: je hoeft geen groot bedrijf te zijn, om de pers te halen. Als je maar een goed verhaal hebt, de juiste timing in acht neemt en de boel professionele aanpakt.


–Cees Steijger

Algemeen Dagblad 17 jan 2013

   EZPress 16  jan 2013

Het hoeft maar een dag of twee flink te vriezen of onze klant Jacob Brandsma, tandarts uit  Sneek krijgt de kriebels. Hij is niet de enige. Hij is wél de enige die dan meteen de ijzers onder bindt en midden op het Slotermeer de ijsdikte gaat meten. En als dát er veelbelovend uit ziet komen wij in actie. Persberichten. En het mooie is: Brandsma haalt er telkens de landelijke pers mee.


     Dat was zo in 2009 toen de Elfstedenkoorts hoog was, de gemalen stil stonden en overal werden wakken gedicht. Jacob was niet te houden. Wij kregen een bericht van hem, dat we in overleg exclusief aan de Telegraaf aanboden. Het was de aankondiging dat hij de Elfstedentocht ging schaatsen, terwijl dat volgens vrijwel iedereen nog lang niet kon. De krant plaatste het nieuws inclusief een grote foto op pagina 3, niet de slechtste positie. Daags na het bericht zou hij vertrekken. NOS Journaal, Hart van Nederland en RTL4 stonden met een ploegen klaar om Brandsma te zien vertrekken en hopelijk ook te zien aankomen. Hij had zijn stoere Friesche doorlopers (echt waar!) onder gebonden, vertrok om 5 uur en zakte prompt door het ijs! Maar hij ging onverzettelijk door. Sommige stukken op de fiets, maar het overgrote deel over het ijs. Even na elven 's nachts kwam hij Bonkevaart aan. Luister naar zijn verhaal op 3FM.


    Dat was 2009. In 2012 het zelfde verhaal. En nu weer. Wederom een persbericht, wederom de regionale media en vooral ook de landelijke pers door ons geïnformeerd, middels de berichtgeving via EZPress. En zoals verwacht, het ANP hing vrijwel direct nadat het bericht door ons was verspreid aan de lijn, het resultaat: van Volkskrant tot Algemeen Dagblad, van Dagblad van het Noorden tot Omroep Friesland, overal haalde Jacob wederom de headlines.

Ik ben benieuwd of hij het nu weer flikt om ´m uit te rijden. Hem kennende zit dat er dik in.

Terug naar Blogoverzicht