Postbus 118                                                          +31 36 5235330                                                       Info@steijger.com

3890 AC Zeewolde

Nederland


Bellen E-mail Post


        Ontwerp: © 1999 - 2016 Steijger Communications BV


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact

Flevopenningen*

Terug naar Blogoverzicht

Het is altijd weer een hele bevalling, maar het is uiteraard weer gelukt! In slechts twee weken productietijd is het  Flevopenningen MAG from scratch geproduceerd: interviews afnemen, fotografie, schrijven artikelen, opmaak, passen en meten, illustraties produceren en bewerken, advertenties acquireren, de hele rim ram.  In slechts twee weken! Kan eigenlijk niet, maar gelukkig werkte iedereen mee en waren er geen onoverkomelijke problemen.

Het Flevopenningen  Magazine  ligt nu bij de drukker. Graficiënt in Almere  dat net als SteijgerComm een sponsor is van de Flevopenningen. Volgende week ligt het op de mat, in heel Flevoland. Ruim op tijd voor het Flevopenningen Gala, dat op 22 maart  bij het Concern voor Werk wordt gehouden.  In het Flevopenningen Magazine komen zo’n dertien ondernemers aan het woord en verder columns van de zes bedrijfskringen in Flevoland, en ook twee interviews; één  met gedeputeerde EZ Jan-Nico Appelman en één met Onno Vermooten, directeur van Concern voor Werk uit Emmeloord. En dan hebben we natuurlijk nog het voorwoord van burgemeester Aucke Van der Werff van de gemeente Noordoostpolder. Het gehele magazine staat in het teken van de Flevopenningen en richt de schijnwerpers op de Noordoostpolder onder het motto ‘Het is buitengewoon goed ondernemen in de Noordoostpolder’’.

Met deze special in de finale productiefase, gaan we nu verder met de volgende special en die is gewijd aan The Harbour in Zeewolde. Dit wordt wederom een schitterend nummer, de spectaculaire cover is al klaar! Verder natuurlijk informatieve interviews, mooie fotografie en verhalen uit de oude doos. Nou ja, vooruit: een derde special is ook al in productie gegaan. De eerste interviews zijn al geweest; binnenkort meer daarover.

Ook interesse in een eigen magazine van hoge kwaliteit, geheel verzorgd tot en met de distributie?  Laat het me weten!

–Cees Steijger  


* Flevopenningen klik hier