Postbus 118                                                          +31 36 5235330                                                       Info@steijger.com

3890 AC Zeewolde

Nederland


Bellen E-mail Post


        Ontwerp: © 1999 - 2016 Steijger Communications BV


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact

Social Media

profielen van de kandidaten te scannen. Op zijn beurt wordt Twitter weer gebruikt om te linken naar de vacature of het sollicitatieformulier. Ik speel ook in op de ontwikkelingen in de sociale media. Binnenkort zal er een nieuw zusterbedrijf van SteijgerComm worden gelanceerd; detachering in de communicatie/marketing branche. Wil je jezelf alvast aanmelden of ben je als bedrijf geïnteresseerd?  Vul dan het formulier hieronder in.


--Cees SteijgerHet kan geen verrassing zijn dat de sociale media ons dagelijks leven veranderen. Steeds meer bedrijven maken handig gebruik van de sociale media om vacatures te melden. En hoe komt u tegenwoordig aan uw nieuws, via Twitter wellicht? Ik denk dat de krant onder jongeren als een fenomeen uit de vorige eeuw wordt gezien. Sociale media veranderen niet alleen ons gedrag,  maar veranderen ook hele industrietakken.

     

Mijn collega Andrea Proulx van March PR uit Boston schreef daar onlangs een aardige blog over.  Zij keek naar non-profit organisaties in de VS en constateerde dat die op flinke schaal hun traditionele productiemethoden zoals brochures en e-nieuwsbrieven aan het inruilen zijn voor sociale media activiteiten. Liefst 98 percent van de Amerikaanse non-profit organisaties zit op Facebook, 74 percent op Twitter en 66 percent op YouTube; dat zag er tot voor kort heel anders uit. Het resultaat: non-profit organisaties die sociale media inzetten zien een groeiend aantal individuele donateurs.  In ons land zal dat niet anders zijn.


In de traditionele media komen de klappen van de sociale media gevoelig aan. Waar haalt u ‘s ochtends uw informatie vandaan, uit de ochtendkrant of kijkt u snel even op Twitter en op Facebook? Dat laatste toch? Nieuwssites gebruiken Twitter om korte berichten te pushen met links naar hun reguliere nieuwssite. Onze eigen EZPress doet dat ook en dan ook nog eens rijkelijk voorzien van de juiste hashtags.  Ik volg @bbcworld, @rtlnieuwsnl en @bnr; actieve Twitteraars, dus je bent in no time op de hoogte van het nieuws.


De banenmarkt profiteert enorm van de sociale media. Deze branche is totaal getransformeerd in de afgelopen jaren. Vooral LinkedIn is populair: banen vinden en reageren in luttele seconden.  Werkgevers hebben met LinkedIn een uitstekende methode om vacatures onder een zeer breed publiek te verspreiden terwijl talent onder prospects vinden eenvoudig is door deTerug naar Blogoverzicht

Voornaam  Achternaam  E-mail  Telefoon

Stuur mij informatie over het detacheringsbedrijf voor de communicatie- en marketing branche!

‘Binnenkort zal er een nieuw  zusterbedrijf van SteijgerComm worden gelanceerd; detachering in de communicatie/marketing branche.