Bellen E-mail Post


Privacy en cookies

Home Wij Wat Wie Nieuws Contact


        Ontwerp: © 2013 - 2021 Steijger Communications BV

Koolwitje 6                                                          +31 6 55592365                                                       Info@steijger.com

3892 GAZeewolde

Nederland


Samenwerking

totaalconcepten voor presentaties, beurzen, congressen, incentives en feesten voor personeel en externe relations van bedrijven en instellingen.  Ik zie louter positieve kanten aan de combinatie PR & Events.  Wij houden ons doorgaans bezig met publiciteit en promotie, maar worden toch ook vaak gevraagd voor de organisatie van evenementen. Door met I’dees samen te werken combineren we ervaring in communicatie en pr met de kennis uit de evenementen branche.  


     Desirée Schalij van I’dees zegt: “Onze focus is de ontwikkeling en uitvoering van doelgerichte events, bijzondere feesten en incentives, van laagdrempelige budget-events tot de meest exclusieve feestelijke gebeurtenissen. Daarbij spelen zaken als horeca en entertainment een belangrijke rol, maar wordt er ook steeds vaker gekeken naar de promotionele kant van de zaak. Door deze samenwerking wordt ons beider aanbod compleet, en creëren we een zogenaamde one-stop-shop voor onze opdrachtgevers.”


Wilt u meer weten over wat deze samenwerking voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op!


Cees Steijger

Samenwerken. Dat doen wij ook. We werken samen met tal van specialisten op vele terreinen, zoals marketing, design, vertalingen, copywriting en fotografie. We werken met internationale public relations bureaus samen, waardoor we in veel landen vlot pr-campagnes kunnen opzetten. Zonder die samenwerkingsverbanden zou het vrijwel onmogelijk zijn om snel bijvoorbeeld in Duitsland  een persbericht onder doelgroepmedia te verspreiden. Omgekeerd kunnen onze partners in het buitenland hun klanten volledige ondersteuning in Nederland aanbieden. En dat gebeurt ook regelmatig. Recent nog voorzag SteijgerComm het Amerikaanse Vonage van advies over hoe zij in ons land de sociale media het beste kunnen inzetten. We doen dat in opdracht van RuderFinn uit Chicago, a long time partner.


     En sinds kort werken we ook samen op evenemententerrein en wel met I’dees het gloednieuwe evenementenbureau van Desirée Schalij.  Door deze samenwerking ontstaat er een unieke combinatie van innovatieve public relations en creatieve evenementen-organisatie.  Wij zijn al ruim twaalf jaar gespecialiseerd in professionele en effectieve public relations en promotie van bedrijven die voornamelijk actief zijn in de technologie, vastgoed, recreatie en lifestyle. I’dees is een nieuwe evenementenorganisatie en wordt geleid door Desirée Schalij die meer dan 15 jaar ervaring heeft in de evenementenbranche en horeca. I’dees richt zich volledig op het bedenken en uitvoeren van spraakmakende

Terug naar Blogoverzicht